Finikede Aile Oteli

Finikede Aile Oteli

Finikede aile oteli arayışınız mı var? Finike engin otel huzurla kalabileceğiniz nezih bir aile otelidir.

Finike Engin Otel Rezervasyon Telefon Numarası: 0242 855 3040

Turistik yerlerde ailenizle birlikte kalabileceğiniz bir otel bulabilmek her zaman sorun olmuştur. Alkol kullanımına izin verilmeyen, nezih bir ortamda ailenizle birlikte tatil yapmak isterseniz Finike Engin Otel aradığınız oteldir.

Otelimizde ailelerin rahat edebilmesi için her türlü tedbir alınmıştır. Üstelik evcil hayvanlarınız varsa onlardan ayrılmak zorunda da değilsiniz. Odanızda evcil hayvanlarınızla birlikte kalabilirsiniz (Lütfen bu konuda rezervasyon yaparken resepsiyondan bilgi alınız).

Otelimizde 6 yaş ve altı ücretsizdir. 6 yaş altı misafirlerimiz için ayrıca ücret ödemenize gerek yoktur.

Finikede Aile Oteli Engin Otel

Finike Aile Oteli, Finike Engin Otel, tarihi ve doğal güzelliklerin yer aldığı Finike’nin merkezinde bulunmaktadır. Sahile, limana, eski Finike evlerine, alışveriş merkezlerine, parklara ve Kemer-Kaş anayoluna yakın konumdadır.

Ailenizle birlikte deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabilir, hemen yakınında bulunan parkta zaman geçirebilir ve dilerseniz plaj ve koylara kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı temin edebileceğiniz alışveriş merkezlerine de yakın konumda bulunmaktadır.

Tarihi ve Doğal Güzelliklerin Tadını Çıkarın

Finike Engin Otel, Limyra Antik Kenti‘ne 5,5 km, Arykanda Antik Kenti‘ne 30 km, Andrea Doria Koyu‘na 3.2 km, Papaz Koyu’na 23 km, koylara 1 km mesafede bulunur.

Ayrıca Demre, Kumluca, Kaş ve Kemer gibi tarihi ve doğal turistik yerlere de ulaşımın kolay sağlanabileceği bir konumda bulunur.

Finikede Aile Oteli, Finike Engin Otel Konum

Otelimizde  24 oda bulunmaktadır. Odalarımızda bulunan balkonlar yeşil alan ve deniz manzaralıdır. Odalarımızın dizaynı sade ve aile ihtiyaçları gözönünde bulundurularak hazırlanmıştır. Odalarımızda Klima, Tv, Wifi ve banyo bulunmaktadır.

Otelimizde güne enerjik başlayabilmeniz için Finike’nin yöresel ürünlerinden oluşan açık büfe kahvaltı servisi sunulmaktadır. Kahvaltı servisimiz otelde konaklayan misafirlerimiz için 10’a kadar ücretsiz olup diğer misafirlerimize de doluluk oranımıza göre açık büfe ve sabah 10’dan sonra serpme kahvaltı şeklinde her gün açıktır. Dileyen konuklarımız öğle ve akşam yemeklerini deniz manzaralı restoranımızda yiyebilirler.

Finikede Aile Oteli Genel Hizmetlerimiz

  • Ücretsiz Wifi
  • Klima
  • TV
  • Eşsiz Kahvaltı Servisi
  • Restoran
  • Balkonlu Odalar
  • Çamaşırhane Servisi

İster tatil amaçlı ister iş amaçlı Finike’ye yolunuz düştüğünde sizi ağırlamaktan keyif alacağımızı bilmenizi isteriz. Otelimizde alkollü içki servisi bulunmamakta ve aile oteli olarak işletilmektedir. Aileniz ve sevdiklerinizde birlikte otelimizde gönül rahatlığı kalabilirsiniz.

Konuğumuz olduğunuz sürece rahat etmeniz ve mutlu bir şekilde ayrılmanız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Finikede aile oteli arayışına son verebilirsiniz.

Finike Otelleri arasında 1994 yılından bu yana köklü bir geçmişe ve deneyime sahip; uygun fiyata güler yüz ve konforu bulabileceğiniz Finike Engin Otel‘de sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Finikede otel denildiğinde ilk akla gelen otellerden biri olan otelimize sizleri de bekleriz.

Finike Aile Oteli, Engin Otel İletişim Finike Telefon: 0242 855 3040

Finikede Aile Oteli

Ziyaretçi Yorumları (2)
  1. yusuf dedi ki:

    Ailenizle birlikte gönül rahatlığı ile kalabileceğiniz güzel bir otel. Hijyene önem veriyorlar. Çalışanlar ilgili. Sabah kahvaltısı harika. Sabahın erken ışıklarında deniz manzarası eşliğinde çay yudumlamak insanı mest ediyor.

  2. Hasan-Nazlı dedi ki:

    Eşimle birlikte kaldığımız güzel otel. Kış mevsimini bilmiyorum ama sonbahar, ilkbahar ve yaz mevsiminde Finikeyi gezmek istiyorsanız çok ideal bir otel. Fiyat olarak uygun. Bir çok memnun kaldık. Bir sorun yaşamadım.

Whatsapp
Engin Otel
Engin Otel
Merhaba.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?